Ποιοι είμαστε – Santoride


Στα 24 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, στόχος μας ήταν πάντα η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, με τις καλύτερες συνεργασίες των εταιριών Honda, Kymco, Kawasaki, στο χώρο των Μοτοσυκλετών, ATV και Baggy.
Στον χώρο των ενοικιάσεων, συνεχίσαμε με την ίδια λογική. Έχοντας καινούριο και ποιοτικό στόλο οχημάτων ενοικίασης με τις καλύτερες προδιαγραφές οδηγικής συμπεριφοράς και τεχνολογίας, καλύπτουμε και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Στόχος μας είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρίας μας, φροντίζουν να επιμορφώνονται και να εκπαιδεύονται συνεχώς, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και τεχνικές εκπαιδεύσεις στα συνεχώς εξελισσόμενα δίκυκλα. Αυτοί φροντίζουν κάθε όχημα μας, ώστε να παραδίδεται σε άριστη κατάσταση στους πελάτες μας. Αγαπάμε τη μοτοσυκλέτα, γιατί η μοτοσυκλέτα είναι ελευθερία ψυχής ,σκέψης και συναισθημάτων, που πολύ απλά γεμίζουν τη ζωή μας με όμορφες στιγμές!

Το όνειρο της οδηγικής απόλαυσης πάνω σε μια μοτοσυκλέτα δεν σταματά ποτέ. Στο ταξίδι της εξερεύνησης δεν μετράει τόσο ο προορισμός, όσο η απόλαυση της διαδρομής. Νοίκιασε ένα scooter, μια μοτοσυκλέτα, ένα Atv ή ένα Baggy και φθάσε με απόλυτη ελευθερία στο πιο κατάλληλο σημείο, για να μαγευτούν τα μάτια σου από τα πιο όμορφα χρώματα στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.